skip to Main Content

2 TIMERS GRATIS PARKERING
5 TIMERS GRATIS PARKERING NÅR DU SKAL I BIOGRAFEN

sportsmaster ballerup centret

SPORTMASTER

Vild med sport? Sportmaster har alt hvad du har brug for. Hos os finder du alt i udstyr og tøj til fodbold, løb, fitness, håndbold, svømning, skisport, yoga, basketball, fritid og meget andet. Vi har et stort udvalg af moderigtige T-shirts og sneakers og meget andet fra mærker som Nike, Adidas, Hummel, Peak Performance, The North Face, og Reebok samt vores eget mærke Master. Vores produkter kombinerer stil, funktionalitet, kvalitetsmaterialer og rimelige priser.

I Sportmaster lægger vi vægt på at opfylde vores kunders behov, som vi dækker med udgangspunkt i et attraktivt produktsortiment, et unikt serviceniveau og høj ekspertise blandt medarbejderne. Du kan altid få gode råd og vejledning, så du er sikker på at gå fra butikken med det rigtige tøj og udstyr.

Sportmaster ønsker at give dig den optimale helhedsoplevelse, så du kan bruge tiden på det, det hele handler om – nemlig at dyrke sport.

Så kig ind, kom godt i gang, og hold dig i god form med Sportmaster. Se vores gode tilbud og få gode råd til udstyr, når du starter rulleskøjte-, ski- eller løbesæsonen. Vi står altid klar til at hjælpe.

Vi ses i Sportmaster.

KONTAKT

TLF. 44 97 60 20  •  kundeservice@sportmaster.dk

Back To Top