skip to Main Content
Ballerup Centret logo

3 TIMERS GRATIS PARKERING

VERO MODA

Vero Moda tilbyder inspirerende og prisvenlige styles i den helt rigtige kvalitet. Vi gør det nemt for den unge, modebevidste kvinde, at følge de nyeste trends på sine egne betingelser.

Vero Moda sikrer at de trends du ser på de internationale catwalks, også er tilgængelige i high-street butikkerne til overkommelige priser, så du kan opnå de nyeste hotte looks, samtidig med at du udtrykker din egen stil og personlighed.

Vores moderne, internationale kollektioner tilbyder must-have styles side om side med essentielle basis-items til garderoben Vi har jævnligt gode tilbud på skjorter, kjoler, toppe, blazere, jakker og tilbehør. Vi har også lingeri og badetøj.

Skal du være ekstra lækker til en fest, en date eller en anden særlig lejlighed, så underbygger vores partykollektion din egen stil med glitter, klasse og glamour. Du opnår et eksklusivt, sofistikeret look, stjæler spotlightet og føler dig godt tilpas i et hvert selskab.

Så om det er til studiet, arbejdet eller festen, kan du finde alt, hvad du behøver til dit klædeskab til fornuftige priser.

Tilmeld dig vores Customer Club og få adgang til VIP-udsalg før alle andre, mulighed for at deltage i konkurrencer, modtag særlige tilbud og meget, meget mere.

KONTAKT

TLF. 44 65 35 02

Back To Top