skip to Main Content

2 TIMERS GRATIS PARKERING
5 TIMERS GRATIS PARKERING NÅR DU SKAL I BIOGRAFEN

wagner ballerup centret

WAGNER

Wagner er stedet for dig der går op i herremode. Hos Wagner gør vi hver sæson et stort arbejde for at sætte hver eneste nye kollektion sammen. Vi arbejder hårdt på at give dig tøj og accessories, der både har den helt rigtige stil og kvalitet – men også den helt rigtige pris.

Hos os finder du et stort udvalg af skjorter, jakker, jeans, bukser, habitter, sweatere, T-shirts, undertøj og meget mere inden for mærkerne Bison, Björn Borg, Bosswik, Connexion, CR7 by JBS, Egtved, Eterna, Gabba, Jacks, JBS, JUNK de LUXE, Lindbergh, Shine Original, Signal, Sunwill, Superdry, Wrangler, North og Replika.

God service er en æressag for os, og vores veluddannede personale er altid parate til at hjælpe dig med at finde tøjet, der passer til lige netop dig. Uanset om du går ud af din Wagner butik med en skjorte til 300 kr. eller en habit til 5.000 kr., står vi klar til at hjælpe og give råd og vejledning. Først når du er tilfreds, er vi tilfredse.

Bliv medlem af Club Wagner og optjen 5% kontant bonus på alle dine køb, som du kan indløse direkte i butikken i udvalgte perioder – eller året rundt ved at logge på din medlemsside. Du vil også modtage tilbud og rabatkoder, samt få invitationer til events og før udsalg i din lokale butik.

Vi glæder os til at se dig!

KONTAKT

TLF. 72 45 44 01  •  kundeservice@wagner.dk

Back To Top