Creme Fraiche

Se på kort
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00
Mandag: 10:00 - 19:00
Creme Fraiche har eksisteret siden 1989 og har siden været inspireret af modemetropolerne Milano, Paris og London.
Vi vil være dit foretrukne modebrand og vise at tøj ikke behøver at koste en formue.
Creme Fraiche er modetøj til dig til en attraktiv pris
Creme Fraiche, It’s all about the details.

Find nyt tøj hos Creme Fraiche 

Trænger garderoben til at blive frisket lidt op? Så kig forbi Creme Fraiche i Ballerup Centret. Vores butik bugner med smart tøj for enhver smag. Vælg eksempelvis mellem tidløse bukser, søde kjoler og flotte toppe, der passer til netop din stil. 

Det kan være nødvendigt at udskifte tøj løbende. Men det kan også være, at du elsker at have et stort klædeskab fyldt med tøj. Uanset årsagen, så er der gode muligheder for at finde nye tilføjelser til din samling af tøj, når du shopper hos os.

Find smart modetøj hos Creme Fraiche

Leder du efter noget flot festtøj til forskellige events? Eller måske noget behageligt nattøj og undertøj? Uanset hvad er der god grund til at besøge vores butik i Ballerup Centret. Ikke nok med at vi løbende får nyt tøj og accessories i butikken, så kan du også nyde vores skarpe priser. 

Der er dermed god grund til at lade dig friste af vores sortiment, når du shopper dametøj i centret. Vi går op i mode, og du kan derfor forvente spændende muligheder, når du besøger os.

Lad dig friste af smart mode og accessories

Det er ikke kun dig selv, der kan få glæde af vores brede udvalg af lækkert tøj. Det kan blandt andet også være din mor, søster eller veninde. Det er derfor oplagt at tage på shoppingtur sammen, hvor du i godt selskab kan vælge hvilke dele, der skal med hjem i klædeskabet.

Eller hvad med at finde en god gave hos os? Til fødselsdag, jul eller bare fordi – sko, tøj og smykker går du sjældent galt i byen med. Find inspiration blandt vores produkter, og overrask en du har nær med en gave. Der er nemlig mange gode muligheder for at blive inspireret, når du besøger Creme Fraiche blandt de spændende butikker i Ballerup Centret.

TLF. 42 61 83 61
webshop@cremefraiche.dk

Lignende butikker

Hunkemöller
Læs mere
Vivi & Volume
Læs mere