HIMA

Se på kort
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 15:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Designunivers med stort udvalg af trendy tøj til kvinder
Masser af inspiration til unge kvinder

Fuldend din personlige stil i HIMA 

Marianne & Henrik har sammen ejet og drevet HIMA på Ballerup Centret i mange år. Derudover har de 6 butikker på Sjælland og 1 butik i Odense. HIMA Ballerup Centret bliver en del af de 7 butikker på Sjælland og Fyn.

Butikken har tidligere været en del af kæden Pieces, men ved skiftet til navnet HIMA kan de nu tilføre butikken nye mærker/brands og bredere udvalg i sortiment, størrelser og pasformer. De mærker du allerede kender fra deres butik i dag vil du selvfølgelig stadig kunne finde i HIMA.

Navnet HIMA kommer fra ejerkredsens families initialer:
H - Henrik
I - Isabella
M - Marianne
A - Alexander

Hos HIMA i Ballerup Centret finder du et stort udvalg af accessories, smykker og tøj til budgetvenlige priser. Deres produkter er designet med den moderne storbypige i tankerne, og du finder derfor altid de nyeste accessories, smykker og tøj indenfor tidens trends. 

Accessories, smykker og tøj til enhver lejlighed

Lige meget om du skal have frisket dit outfit op med nye, trendy smykker eller tøj, eller om du skal bruge accessories til en særlig fest eller begivenhed, finder du det hos HIMA. HIMA's kollektioner er skabt så du kan mine og matche præcis som du ønsker for at skabe og understrege din personlige stil.

Besøg butikken i Ballerup Centret

HIMA får nye varer hver dag, så der er god grund til at besøge butikken i Ballerup Centret. Uanset om du skal have opdateret din personlige stil med de nyeste trendy accessories, smykker, smart tøj eller du mangler en gave til en du holder af, står de altid klar til at hjælpe dig med at finde det, du leder efter. HIMA rådgiver dig med et smil om tidens nyeste trends og stylingen for at ramme netop din personlige stil. 

HIMA

Telefon 41 73 42 64

Mail [email protected]

 

Lignende butikker