Hunkemöller

Se på kort
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00
Mandag: 10:00 - 19:00
Stort udvalg af lingeri til alle størrelser designet af specialistteam
Alle produkter testes for at sikre høj kvalitet og god pasform
Badetøj, sportstøj, nattøj og tilbehør
Hent Hunkemöllers app og bliv opdateret på de nyeste kollektioner

It’s a woman’s world and we love it!

Lingeri er en meget personlig sag, og det er vores mission hos Hunkemöller, at hjælpe dig til at føle dig godt tilpas i din egen krop, hvad end du ønsker at føle dig sofistikeret og feminin i silke og blonder, eller du vil være sikker og fri for distraktioner, mens du træner. I Hunkemöller finder du både praktiske bh’er til hverdagsbrug, behagelige og støttende sportsbh’er samt elegante, feminine bh’er og trusser til mere festlige lejligheder.

Vores kollektioner er designet af Hunkemöller’s egne designere som konstant arbejder på at udvikle nye produkter med fokus på pris og kvalitet. Vores designere arbejder altid med et øje på de seneste trends, og vores butikker fyldes med lækre nyheder hver 3. uge.

Udover lækkert lingeri, finder du også nattøj, badetøj, strømper, en sportskollektion og en bred vifte af trendy accessories.

Vores dygtige personale rådgiver hver eneste dag mange forskellige kvinder i alle aldre om valg af bh’er og velsiddende trusser.

Vi rådgiver også gerne dig om den helt rette størrelse og hvilket design, der klæder dig bedst og giver den bedste støtte. Det er vigtigt for os, at du bliver glad for dine undertøjskøb hos Hunkemöller.

Bliv medlem af my Hunkemöller og få rabat på dine køb, samt invitationer til pre-sales og andre specielle Member-events.

TLF. 40 42 49 02

Lignende butikker