Hunkemöller

Se på kort
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00
Mandag: 10:00 - 19:00
Stort udvalg af lingeri til alle størrelser designet af specialistteam
Alle produkter testes for at sikre høj kvalitet og god pasform
Badetøj, sportstøj, nattøj og tilbehør
Hent Hunkemöllers app og bliv opdateret på de nyeste kollektioner

Shop forførende lingeri hos Hunkemöller

Fra tid til anden er der behov for at skifte lidt ud i undertøjsskuffen. Og for at opnå den en komfortabel pasform er det ikke uvæsentligt, at du vælger modeller i god kvalitet. Heldigvis kan du hos Hunkemöller i Ballerup Centret shoppe et hav af lingeri med blandt andet bløde blonder, push-up og flotte farver. 

Så har du lyst til at forkæle dig selv med lidt ekstra luksus? Så kig forbi vores butik, og lad dig friste af vores brede udvalg. Her kan du ovenikøbet finde nattøj, strømper og træningstøj, der ligeledes er komfortabelt og flot designet.

Shop fine bh’er med fokus på feminin elegance

Kig forbi Hunkemöller når du er på udkig efter de seneste trends indenfor undertøj. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte størrelse i både trusser og bh’er, så du kan føle dig ekstra godt tilpas. 

Føl dig godt tilpas, mens du er aktiv

Uanset om du elsker at tage i fitness, løbe en tur i det fri eller svømme bane efter bane i svømmehalen, så er der god grund til at investere i behageligt træningstøj. Svømmer du eksempelvis i badetøj, der er for stort, kan du risikere, at der bliver skabt modstand i vandet. På samme måde kan for stramme løbebukser medføre, at du ikke føler dig tilpas under løbeturen.

Hos Hunkemöller går vi op i god pasform og høj kvalitet. Og det gælder lingeri lige såvel som resten af vores sortiment. Så hvis det er ved at være på tide med lidt luksuriøst undertøj eller blødt nattøj, så er der god grund til at kigge forbi vores butik. 

Find os blandt de spændende butikker i Ballerup Centret, og lad dig friste af vores flotte udvalg.

TLF. 40 42 49 02

Lignende butikker