Hunkemöller

Se på kort
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 15:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Stort udvalg af lingeri til alle størrelser designet af specialistteam
Alle produkter testes for at sikre høj kvalitet og god pasform
Badetøj, sportstøj, nattøj og tilbehør
Hent Hunkemöllers app og bliv opdateret på de nyeste kollektioner

Shop forførende lingeri 

Fra tid til anden er der behov for at skifte lidt ud i undertøjsskuffen. Og for at opnå en komfortabel pasform er det ikke uvæsentligt, at du vælger modeller i god kvalitet. Heldigvis kan du hos Hunkemöller i Ballerup Centret shoppe et hav af lingeri med blandt andet bløde blonder, push-up og flotte farver. 

Så har du lyst til at forkæle dig selv med lidt ekstra luksus? Så kig forbi Hunkemöllers butik, og lad dig friste af deres brede udvalg. Her kan du ovenikøbet finde nattøj, strømper og træningstøj, der ligeledes er komfortabelt og flot designet.

Shop fine bh’er med fokus på feminin elegance

Kig forbi Hunkemöller når du er på udkig efter de seneste trends indenfor undertøj. De hjælper dig gerne med at finde den perfekte størrelse i både trusser og bh’er, så du kan føle dig ekstra godt tilpas. 

Føl dig godt tilpas, mens du er aktiv

Uanset om du elsker at tage i fitness, løbe en tur i det fri eller svømme bane efter bane i svømmehallen, så er der god grund til at investere i behageligt træningstøj. Svømmer du eksempelvis i badetøj, der er for stort, kan du risikere, at der bliver skabt modstand i vandet. På samme måde kan for stramme løbebukser medføre, at du ikke føler dig tilpas under løbeturen.

Hos Hunkemöller går de op i god pasform og høj kvalitet. Og det gælder lingeri lige såvel som resten af deres sortiment. Så hvis det er ved at være på tide med lidt luksuriøst undertøj eller blødt nattøj, så er der god grund til at kigge forbi Hunkemöller. 

Find dem blandt de spændende butikker i Ballerup Centret, og lad dig friste af vores flotte udvalg.

Hunkemöller
Telefon 72 73 71 27

Lignende butikker