Pieces

Se på kort
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00
Mandag: 10:00 - 19:00
Designunivers med stort udvalg af trendy tøj til kvinder
App fyldt med de nyeste tilbud
Little Pieces til helt unge piger og Pieces Maternity med ventetøj
Inspiration til unge kvinder til legende og gennemførte looks

Tøj til din hverdag og fest

Pieces er butikken for unge kvinder, der går op i mode. Vi hjælper dig med at skabe og fuldende dit look med perfekte essentielle items, som sikrer, at du altid er et skridt foran. Vores identitet bygger på stilfuld simplicitet og vores skandinaviske rødder, hvilket kan ses i kollektioner med enkle varer som kan styles på mange måder og bruges i mange sammenhænge. Vi ved, at du i hverdagen står over for mange forskellige situationer, om det er skole, job, en café-aftale med veninderne eller glamourøs fest til langt ud på natten, og det kræver at din garderobe indeholder varierede og flexible looks.

Toppe, kjoler, jeans, jakker, cardigans, tasker, accessories og sko, hos finder du, alt du behøver for at skabe en komplet garderobe. I Pieces kan du altid fuldende dit outfit fra top til tå.

Fælles for produkterne er, at de er trendy, glamourøse og feminine. Skal du bruge en elegant clutch eller en crossover taske til din bytur med veninderne? Mangler en chunky halskæde eller et par fede øreringe til at færdiggøre dit hverdagslook? Er du til lækre pumps, cool ankelstøvler eller søde ballerinaer? Vi har alt det, der skal til for at finde de trends og styles, der kan færdiggøre dit look fra top til tå, hos os finder du masser af inspiration til at skabe din helt egen personlige stil.

Kom ind i Pieces og lad dig inspirere.

TLF. 41 73 42 64

Lignende butikker

Hunkemöller
Læs mere
Vivi & Volume
Læs mere