Soda

Se på kort
Søndag: 10:00 - 17:00
Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Smukke Kjoler til hverdag og fest
Stiletter til alle
Fineste accessoires, som passer til dine kjoler.
Tasker inspireret af kendte designs, men købes til priser, hvor alle kan være med.

Festtøj til hverdag

Lange kjoler, korte kjoler, glimmerkjoler, kjoler med ærmer, kjoler til hverdag, kjoler til fest med matchende tasker og accessories, der gør din hverdag mere farverig. Tøjbutikken Soda har smukke kjoler til hverdag og fest.

Så skal du til fødselsdag, julefrokost, fint bryllup, eller elsker du bare at gå i kjole og stiletter? Så kom forbi vores butik, og find den sodakjole, der passer til dig. Vi står altid klar til at hjælpe dig i butikken.

Mangler du den rigtige gave til veninden, konen eller kæresten?

Kjoler og stilletter til billige priser
Du behøver ikke betale en formue for dine kjoler og høje sko. Soda på har nemlig Danmarks bedste priser, når det kommer til de smukke klæder. Her kan du få billige kjoler og stiletter, som stadig er den røde løber værdig.

Kardashian stil og glamour
I butikken kan du opleve et farverigt mix af tøj, og der kommer hele tiden nye designs og farver. Du kan derfor købe alt fra stramme røde kjoler til blomstrede sommerkjoler og smukke hollywoodlignende kjoler med glimmer, som er inspireret af Kardashian-søstrenes cool stil.

Ligesom Kardashian elsker vi nemlig de smukke kvindeformer, og vores kjoler fremhæver de helt rigtige steder. Så uanset om du er til figursyet kjoler, til kjoler med fokus på taljen, eller til de mere løse kjoler, kan du helt sikkert finde en kjole, som du føler dig smuk i. Som et plus kommer hver kjole i et begrænset antal, så du er næsten alene om at eje vores kjoler og stiletter.

Du kan også besøge Sodas Facebookside, hvor du kan se butikkens nyeste kjoler.

TLF. 60 14 76 82
cv@sodakbh.dk

Lignende butikker

Kings & Queens
Læs mere
Nanna XL
Læs mere