skip to Main Content
Ballerup Centret logo

3 TIMERS GRATIS PARKERING

Få fyldige, sunde og kysseklar læber

- uden at skulle en tur under kniven

1. Lipliner fremhæver dine læber og afgrænser din læbestift. Den kan tegne dine læber lidt større, ved at tegne en tyk streg med en lipliner på selve læbekanten, hvis du optegner stregen rundt om læberne frem for inden for læberne. Tegn ikke meget mere end en millimeter udover din naturlige kant, da det hurtigt kan se for kunstigt ud.

2. Plumping læbestifter, lipglosses og læbepomader sætter gang i blodcirkulationen, hvilket også bidrager til fyldige læber. Kan bruges under almindelig læbestift eller diskret som en lipgloss. Det kan prikke en anelse i læberne lige når du har taget den på, men det går over.

NYHED set hos MATAS er COLLAGEN ACTIVE GLOSS
Aktivt virkende lipgloss, der straks forstørrer læberne. Lip Maximizer giver naturlige og velfugtede læber og kan bruges alene eller ovenpå læbestift.
280 kr.

3. Brug dagligt en læbepomade, som fugter og plejer dine læber. Hvis du vil have røde læber, er det ekstra vigtigt at bruge en pomade eller balsam, før du tager læbestift på. Ellers kan den komme til at krakelere og se flosset ud. Hvis du har meget tørre læber, drikker du måske for lidt vand. Ligesom at din krop og hud kan udtørre af dehydrering, kan læberne også. Så godt med vand og pomader hver dag hjælper dig til sunde og fugtige læber.

Hos HELSAM kan du finde et stort udvalg af lækre sunde læbepomader.

4. Røde læber er verdens ældste skønhedstrick, og lige nu er røde læber absolut hot.
Det får dine læber til at virke mere fyldige og smukke. Det farver ikke bare dine læber, de fyrer også op for overskud og elegance. To strøg over læberne, og ansigtet går fra at gå i ét med væggen til divafornemmelser.

BUDGET

MATAS

Mabyline Intens SuperStay Matte Ink er en rig og flydende læbestift med ekstra mat finish og op til 12 timers holdbarhed.

SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick kommer med en unik pileformet applikator for præcis applikation og er tilgængelig i et udvalg af supermættede nuancer.

Trin 1:

Placér den flydende læbestift midt på overlæben og påfør ved at følge læbens konturer.

Trin 2:

Påfør derefter læbestiften på hele underlæben.
89,95

MIDDEL

MATAS

Clarins genfortolker sin ikon-læbestift Joli Rouge i en mat version – Joli Rouge Velvet. Med sin bløde og lækre tekstur, beklæder den læberne i en intensiv farve med en glansfuld mat finish og læberne holdes fleksible og komfortable i flere timer.

Resultatet: sofistikerede, bløde læber med en glat fløjlsagtig finish.

Indeholder bl.a. økologisk kveller (giver optimal fugt) og økologisk abrikosolie (har nærende egenskaber).
195 kr.

LUKSUS

MATAS

DIOR Rouge Diorific er legendarisk tilbehør med Haute Couture-finish, Diors glamourøse signaturlæbestift præsenteret i en guldæske med juveler.

Ekstrem mat og ultra holdbar læbestift med unikke, intense farver, rige på pigmenter. Læberne bliver svøbt i et strålende og fløjlsblødt resultat.
310 kr.

Back To Top