Black Friday

Dato
fredag d. 24. november
Tidspunkt
08:00
-
20:00

Black Friday 

Fredag 24. November 2023 kl. 8-20 holder Ballerup Centret Black Friday og du er inviteret!

Køb julegaverne eller forkæl dig selv på Black Friday

Black Friday er den ideelle dag at købe dette års julegaver. Du kan nemlig spare mange penge denne dag. I Ballerup Centret har vi et stort udvalg af skønne butikker, så du har op til flere muligheder for at finde de helt rigtige gaver til dine kære. I vores center kan du finde gaver til både store og små, og du kan få alt fra smukke ting til boligen til sejt sportsudstyr. 

Fordelen ved at handle julegaver på denne dag er ikke kun de gode rabatter. Du kan købe gaverne i god tid på Black Friday, så du blot kan nyde december måned. På denne måde slipper du for at skulle stresse over de sidste julegaveindkøb Lillejuleaften. 

Black Friday er også dagen, hvor du uden dårlig samvittighed kan forkæle dig selv. Er der noget, du har ønsket at købe de sidste par måneder? Tillad at give dig selv en tidlig julegave, for du har chancen for at gøre en god handel denne fredag. 

Besøg vores spisesteder i Ballerup Centret på Black Friday 

Når du og din familie trænger til en pause fra jeres indkøb, så kan I med fordel besøge et af vores lækre spisesteder. I vores center kan du finde stemningsfulde restauranter, hvor du kan nyde et dejligt måltid. Du kan blandt andet få frisk og let sushi eller lækre italienske retter. 

Derudover har vi i Ballerup Centret et godt udvalg af hyggelige caféer, hvor du kan stille den lille sult. Her kan du for eksempel nyde en varm kop kaffe og et stykke kage, og på den måde lade op til flere indkøb på Black Friday. Alle vores skønne spisesteder er børnevenlige, og du vil opleve en åben og imødekommende atmosfære. 

Vi glæder os til at se dig til dette års Black Friday i Ballerup Centret. Vores venlige personale står klar til at hjælpe med at finde de helt rigtige tilbud til dig. 

Se alle de vilde Black Weekend tilbud