Børnenes Trafikskole

Dato
fredag d. 28. juni -
søndag d. 11. august
Lokation
Søjletorv

Børnenes Trafikskole program


Spænd hjelmen

4. juli kl. 11-13
Uanset om du kører med støttehjul, på sofacykel, eller sidder i ladet af familiecyklen, skal hjelmen på! Den skal hverken sidde på sned, falde ned i øjnene, eller føles kvælende, for der er faktisk en helt korrekt måde at bære sin cykelhjelm – og det kan du lære om i Ballerup Centret. Tag din hjelm med dig og få tjekket om den passer dig og hvordan og hvordan du sætter den rigtigt. Du kan også lære hvordan du finder frem til den perfekte hjelm til alle familiens hovedstørrelser.

Cykeltjek

24. juli kl. 15-17
En stemt ringeklokke, det optimale lufttryk i dækkene og en smurt kæde er alle ting, der er vigtige for en god tur på cyklen. Men helt afgørende er alt det, der holder os sikre og trygge i trafikken! Tag din cykel med i Ballerup Centret og få tjekket, om du har alle de rigtige reflekser, styr på bremserne og din cykel altså lever op til de lovpligtige krav. Så er det bare at spænde hjelmen og drømme om medvind på cykelstierne.

Bamse Betjent

7. august kl. 11-13
Det er ikke kun veje og stier, der kan være svære at navigere igennem, men love, regler og gode tips kan føles som en labyrint, når man er ny i trafikken. I Ballerup Centret kan du møde selveste Bamse Betjent, der ved alt om trafik og svarer på spørgsmål og forklarer, så alle kan være med – du kan også få en bamse-krammer og en high five med på vejen.

Se flere aktiviteter

Børnebillet i fuld fart
Læs mere
Leg & lær med Rådet for Sikker Trafik
Læs mere
Tegn og trafik
Læs mere