Kæmpe lotteri

Dato
torsdag d. 28. september -
søndag d. 1. oktober

Vind præmier til en værdi på over 100.000 kr.

I anledningen af vores fødselsdag er vi kommet i ekstraordinært gavehumør og du kan godt gøre dig klar til det største lotteri i Ballerup Centrets historie med kæmpe gevinster på højkant. HVER gang du handler i en af vores butikker, får du nemlig chancen for at vinde fantastiske præmier til den svimlende samlede værdi på over 100.000 kr.! 

Hovedpræmie: Luksus charterrejse værdi af 25.000 kr.

Ballerup Centrets 50 års fødselsdag skal sprede smil og glæde, og man siger jo, at vejret afspejler, hvor pænt fødselaren har opført sig. Vi synes selv, at vi har været rigtig søde, men for en sikkerheds skyld har vi sørget for at vinderne af hovedpræmien bliver sendt af sted til syden sol på en luksus charterrejse til en værdi af 25.000 kr.!!! Så skal solen i hvert fald nok skinne. 

Få lodder i butikkerne, når du handler:

1-199 kr. = 1 lod

200-399 kr. = 2 lodder

400-599 kr. = 3 lodder

... og så videre. 
Dvs. hver gang du handler for 200 kr., får du et ekstra lod.

Lodder uddeles i alle butikker i Ballerup Centret med undtagelse af Netto og H&M.

Er der gevinst?

Når du har modtaget dine lodder, kan du med det samme tjekke, om du er en af de heldige vindere. Du scanner bare QR-koden fra dine lodder, eller tryk her og indtast koden på loddet. 

Var der gevinst? Så danser du bare ind i den butik, hvor du har vundet, viser dit heldige lod og får udleveret din præmie. 

Hvad venter du på?

Alle fødselsdagsaktiviteter

Køb årets (u)hyggelige børnebillet
Læs mere