Guide: Singles Day tilbud

Pastelfarvede Produkter Liggende På Blåt Bord

Singles Day

Singles Day kan på mange måder siges at være den direkte modsætning til den amerikanske “Valentines Day”. Dagen hylder nemlig de enlige, og Singles Day startede oprindeligt i Kina, hvor der er en masse Singles Day tilbud i butikker og shoppingcentre i hele landet. I Ballerup Centret vil vi også hylde singlerne, og derfor finder du flere gode Singles Day tilbud i centret. Besøg os i dag, og forkæl dig selv.

Find Singles Day tilbud i flere af vores butikker

I Ballerup Centret har du altid mulighed for at finde Singles Day tilbud i flere af vores mange butikker. Da Singles Day ligger i november, er det også den perfekte mulighed for dig at komme indenfor i Ballerup Centret og få varmen. Ligesom til Black Friday vil der være masser af liv og aktivitet i centret, og du kan derfor regne med, at den gode stemning vil være intakt.

Du kan blandt andet besøge følgende typer butikker på Singles Day:

Ligesom mange andre shoppingdage er Singles Day blevet et hit, og det kinesiske fænomen kan såmænd også bare være en god undskyldning for at komme ud og shoppe lidt. Hvis du ikke vil shoppe alene, kan du fejre singlelivet med dine venner og skabe en hyggelig dag.

Få de bedste oplevelser i Ballerup Centret på singlernes dag

De bedste singles day tilbud er nogle gange dem, der ikke er skarpe tilbud eller store besparelser på tøj, sko eller elektronik. Nogle gange kan en fejring i sig selv være nok, og i Ballerup Centret er der rig mulighed for at fejre Singles Day.

Idéen om Singles Day opstod faktisk på et kinesisk universitet som en slags anti-Valentinesdag. Hele idéen var blot at fejre at være alene, og det gjorde mange kinesere ved at gå ud at spise eller gå i byen.

I Ballerup Centret har du masser af muligheder for at spise ude. Vi har forskellige restauranter, caféer og take-away-muligheder, hvor du kan få et lækkert måltid. Gennemse de mange muligheder, og find et spisested, der passer til dine præferencer.

Vi gør alt for, at du får den bedste shoppingoplevelse på Singles Day

Har du krydset datoen for Singles Day af i kalenderen? Og planlægger du at besøge Ballerupcentret for at fejre dagen? I så fald kan du være sikker på, at vi gør alt, hvad vi kan, for at du får den bedste shoppingoplevelse.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit besøg, er du altid velkommen til at kontakte os via mail. Du kan også besøge vores side med ofte stillede spørgsmål, hvis du søger et hurtigt svar. Hvis du har spørgsmål til specifikke butikker eller produkter, bedes du henvende dig direkte til den pågældende butik med dine spørgsmål.

Læs også

Guide: Frisk, frejdig, forår
Læs mere
Guide: Home sweet home
Læs mere
Guide: Forårets fester

Få inspiration til dit forårs-outfit

Læs mere