Influencer guider: Shopping og børneaktiviteter

Sommershopping med @rikkerindom

Jordbær med fløde, sand mellem tæerne, kolde drinks; nogle ting hører bare sommeren til og det samme gør sommershopping i alle dine yndlingsbutikker. Rikke Rindom og familien har været i Ballerup Centret og shoppe fantastiske sommer-fund. Nogle endda på udsalg.

Rikke og hendes to skønne piger, Luna og Emily, var på jagt efter nye godter til sommergarderoben og familien forelskede sig i mange fine fund. Det blev til flotte sommer-stiletter fra Billi Bi hos Skoringen og luftige sommerkjoler fra Pieces til mor. En af sommerens must-haves, solcreme, blev indkøbt i Matas, og en lige så uundværlig accessory, sommerhatte til børnene, fandt familien i Søstrene Grene. Der blev også shoppet badetøj i H&M og en drøm blev opfyldt, da Rikkes ældste pige, Luna, fik et par sandaler fra Name It med lys i – stoltheden strålede ud af hende om kap med det farverige lys i skoene. 

Indimellem sommershoppingen var der tid til at børnene kunne buldre igennem med Ballerup Centrets mange børneaktiviteter. En børnebillet fyldt med gaver og godter, skattejagt, udstilling med farlige hajer, masser af sjove hinkebaner, labyrinter og endda en tur på surfboard gjorde dagen så sprængfyldt med indtryk og latter, at et lille hvil i en strandstol blev nødvendigt.

Efter en solid shoppe- og aktivitetstur sluttede familien af på den eneste rigtige måde; med en pakke forfriskende astronaut is fra Føtex.

Om dagen siger Rikke:

Ballerup Centret er fyldt med udsalg og lækre ting til sommerferien til ingen penge. Jeg er kommet i centret siden jeg selv var lille og kender det nærmest som min egen bukselomme. Hvis du først har brugt timer et sted som teenager, så ved I nok hvad jeg mener.
Her er alt til hele familien – og som I kan se, har vi simpelthen haft de hyggeligste timer. Og så måtte jeg overgive mig og Luna fik sine elskede blinke sandaler. Jeg håber ikke, at jeg er den eneste, som holder mit barns vilde farve ønsker på hold så længe som muligt.

Se familiens hyggelige dag og bedste fund lige her:

Find inspiration og tips og tricks

Bliv inspireret her