Influencer guider: Sommerens sjoveste børnebillet

Børnebillet og sommershopping med @lenamarker_

Når du lægger øret mod en konkylie, kan du høre havets brusen. Men besøger du Ballerup Centret denne sommer, kan du opleve hele havet! Børnebillet, van(d)vittige fotomuligheder, vandleg gennem hele centret og meget mere! Lena og familien tilbragte en skøn dag i deres favorit center og dykkede ned i alle sommerens sjove aktiviteter.

Lenas to piger susede rundt og indsamlede gaver fra sommerens børnebillet. Klistermærker med havdyr, portrætbillede, fiskenet og vandlegetøj var bare nogle af godterne, de kunne tage med sig hjem. Mellem butikkerne hoppede de på hinkebaner, fik taget et sejt billede med hovedet inde i en haj, og fik nydt en kold slush ice.  

Om dagen siger Lena:

Hvad er bedre end en tur i vores go-to center i Ballerup på en regnvejrsdag, hvor der var masser af gode tilbud for både små og store, og selvfølgelig feriebillet til børnene? Feriebilletten indeholdte både lækkerier og fine ting, et billede til rammen derhjemme af pigerne og meget mere, som vi glæder os til at tage i brug i løbet af sommeren.
Dem som kender mine piger ved, at de er som dag og nat og til tider har svært ved at enes. Jeg var så positivt overrasket over, hvor meget feriebilletten fangede dem begge. At de sammen kunne rende rundt og bruge feriebilletter gjorde mig så glad indeni.
Efter 3,5 times shopping med masser af lækkerier, tøj og små ting til vores ferie, som er lige om hjørnet, kunne vi tage hjem og slappe af og nyde de fine ting som vi har købt og samlet ind rundt i centret. Jeg havde to glade og lidt trætte piger og et styks meget træt mor med hjem i bilen. Vi siger mange tak for en dejlig eftermiddag med masser hygge og sjov i børnehøjde. 
I Ballerup Centret er det hele samlet under et tag. Format Biograf som vi bruger flittigt, gode spisesteder, dagligvarebutikker, lækre tøjbutikker både til store og små og meget mere. 

Pssst feriebilletterne kan købes i centrets Bog & Ide / Legekæden til og med den 6. august 2023. 

Se familiens hyggelige dag lige her:

Find inspiration og tips og tricks

Bliv inspireret her