Influencer guider: Sommershopping med alt under ét tag

Sommershopping med @cathrine_gutierrez

Når der både skal shoppes til ham, hende, børnene og boligen og også gerne nydes et lækkert måltid og en ny biograffilm, så er der kun ét sted Cathrine og Mikkel kan finde på at tage hen: Ballerup Centret. De havde planlagt en kærestedag, der både bød på shopping og en tur i biffen. 

De startede dagen i Espresso House, hvor de kunne planlægge dagens indkøb over lidt lækkert at drikke. Mikkel trængte til nyt sommertøj, og der var en masse at komme efter i fede farver og prints. I Name it fandt parret nogle gode fund til datteren Vega, der bare måtte med hjem. Det samme gjaldt flere fine fund Cathrine gjorde til sig selv i Vila

I Matas fik Cathrine shoppet en ny farve til neglene og favorit butikken, Søstrene Grene, blev selvfølgelig også aflagt et besøg, hvor parret fandt et par fine ting til at friske hjemmet op med.

Shoppeturen resulterede i en god appetit, der blev stillet på The Burger Concept og dagen endte i FORMAT, hvor parret blev imponerede over de komfortable luksussæder som biografen har i alle sale.

Om dagen siger Cathrine

Tag med os en tur i Ballerup Centret. Vi kommer ofte her, da det ligger lige rundt om hjørnet. Her kan du vitterlig få alt under et tag. Vi startede med lidt at drikke på Espresso House, mens vi fandt ud af, hvad vi manglede.

Der blev kigget på tøj til hele familien, og så kan jeg ikke lade være med at gå en tur i Søstrene Grene. Vi sluttede turen af med en burger og en tur i biffen. 

Vi er virkelig imponerede over deres nye biograf, den havde vi ikke fået prøvet endnu, og det er ikke sidste gang vi gør det.

Se Cathrine og kærestens bedste fund lige her: 

Find inspiration og tips og tricks

Bliv inspireret her