Influencer guider: Udsalgsshopping

Udsalgsshopping med @anjathy

Grillfest, rejse, strandture – har du alt til sommeren? Udsalget er i fuld gang i Ballerup Centret og her kan du finde alt til din sommer til yderst fordelagtige priser. Anja Thy har været i Ballerup Centret med sine to små børn for at finde alle sommerens nødvendigheder – til helt fantastiske tilbudspriser. 

Solcreme er én af sommerens helt store nødvendigheder og Anja købte solcreme til guldklumperne i Rituals. Solcreme skal tørre hurtigt ind, må ikke fedte og så skal den være holdbar og give god beskyttelse – solcremen blev testet derhjemme og blev hurtigt godkendt af familien. Både Anja og datteren Clara var på udkig efter nye sommerkjoler og Clara havde en fest med at vælge mellem alle de farvestrålende muligheder i Name It. Og til sidst, men ikke mindst, blev der handlet ind til aftensmaden i Føtex og Netto. Bon appetit! 

Anja fortæller om familiens dag i Ballerup Centret: 

Vi har i dag været en tur i Ballerup Centret for at shoppe lidt sommerudsalg.
Siden vi flyttede til Ballerup for et år siden, har vi været her mange gange. Jeg synes, at det er et super hyggeligt og lokalt center, hvor de har noget til hele familien.
At have to børn med på arbejde og forsøge at filme en video er dog en prøvelse i sig selv. Men hey Clara og jeg fik nye sommerkjoler – vi fik lækker aftensmad til grillen og vi fik en god (til tider hektisk) og sjov familieoplevelse. Og det synes jeg egentlig skinner igennem i den hyggelige video. 

Pssst - bor du i nærheden, så hop lige forbi Ballerup Centret og gør et kup.

Anja deler her ud af sine bedste tips. Håndplukket til dig, værsgo!

Udsalgsshopping med @mamalykke

Vi var også så heldige, at have besøg af influencer @mamalykke til vores udsalg, og hun har samlet sine favoritfund til dig i videoen nedenfor.

Lykke siger om dagen i Ballerup Centret:

Først en tur i Normal for at købe en solcreme jeg længe har ville prøve. Jeg viser jer også lige min absolut go-to hårserie!!!! Elsker By Veira!! Så var det ned i Vila for de har altid virkelig flotte kjoler, og seriøst se lige de farver.
Hvilken kjole kunne du bedst lide? Den lange stropkjole, den med farverigt dyreprint, eller den lyserøde?
Ballerup Centret byder på en masse dejlige butikker, og små aktiviteter som mine piger er helt vilde med.

Ps. Blå tunge fordi nogen fik sluchice. Og så ellers hjem igen med chips og dip.

Ha’ en fantastisk sommer!

Så tag enten familien under armen eller investér i lækker kvalitetstid med dig selv og besøg sommerudsalget i Ballerup Centret. Du kan finde det hele til det halve og få alt fra tøj til solbriller, solcreme, sandaler og solhat – sommerudsalget venter på dig! Vi glæder os til at se dig.

Find inspiration og tips og tricks

Bliv inspireret her