Påske 2025 - Fejr påsken sammen med os - Ballerup Centret

påskehare i chokolade med gul baggrund

Påske 2025: Oplev påsken i Ballerup Centret

Når påsken i 2025 falder, er det endelig tid til påskefrokost, påskepynt og gækkebreve. Tag familien med i Ballerup Centret til en omgang shopping, samvær og hygge. Vi sørger for, at der er god stemning i påskedagene, og at du og din familie kan få en hyggelig stund væk fra den travle hverdag. 

Når påsken falder, hjælper vi med påskebordet

I år falder påsken lige midt i foråret. Det betyder, at naturen viser sig fra sin smukke side, og det betyder også, at du skal sætte kryds i din kalender til den kommende påskefrokost. Familier i hele landet samles til påskefrokoster, der ofte finder sted påskedag eller palmesøndag. 

I de mange butikker i Ballerup Centret finder du masser af lækker mad og flotte dekorationer til dit påskebord. De mange dagligvareforretninger står klar til at tilbyde dig alle de traditionelle komponenter til et påskebord. I vores mange boligbutikker kan du desuden blive inspireret til et påskebord med både stil og farve, der helt sikkert vil imponere dine gæster.

Hvordan kan du bruge påsken i Ballerup Centret?

Hvis du er træt af at sidde derhjemme og gerne vil bryde den trivielle tradition, er der masser af sjove aktiviteter i Ballerup Centret. Vær dog opmærksom på, at i marts 2024 vil Ballerup Centret have lukket på skærtorsdag, langfredag, påskedag og 2. påskedag. 

Centret har åbent i skolernes påskeferie, og det er en perfekt mulighed for at tage børnene med i centret. Hvis I vil undgå en stor folkemængde, kan det være smart at besøge centret på eksempelvis en onsdag. Du kan læse mere om centrets åbningstider her.

Spis ude i Ballerup Centret i påsken 

Hvis du trænger til en utraditionel påske og er lidt træt af det normale påskebord, kan du altid spise ude i Ballerup Centret. Blandt vores mange spisesteder finder du lækker mad fra de fleste verdenshjørner, og vi er sikre på, at der vil være noget for enhver smag. 

Hvis du bare trænger til at få stillet den lille sult, har vi også forskellige caféer og kaffebarer, der tilbyder en friskbrygget kop kaffe og lidt til den søde tand. Hvis du vil booke bord til et selskab, skal du blot kontakte det enkelte spisested for nærmere info. 

Påske 2025: Brug din fredag aften i biografen

Hvis der er noget, der måske er lige så godt som et påskeæg, er det en gang popcorn og en tur i biografen. Selvom påsken falder i det flotte forår, er det ikke sikkert, at varmen endnu er ankommet. Det er derfor den perfekte anledning til at fordybe dig i det et blødt biografsæde og lade biografen stå for underholdningen.

Det eneste du skal gøre er at finde en dato og en film, der passer dig. Så kan du tage familien eller vennerne under armen til en fed biografoplevelse. 

Sådan kan du finde vej til Ballerup Centret

Når du besøger Ballerup Centret i påsken, har du altid mulighed for at parkere gratis. Efter to timer vil der være parkering mod betaling. Hvis du besøger biografen, vil din gratis parkering naturligvis blive forlænget. 

Du kan både tilgå Ballerup Centret via bil eller cykel, og der er også rig mulighed for offentlig transport, der stopper lige udenfor døren. Bor du lige ved siden af, kan du naturligvis også gå. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at besøge os i påsken 2025.