skip to Main Content
Ballerup Centret logo

3 TIMERS GRATIS PARKERING

KLAR, PARAT, SOMMER SAMMENKOMST

Det er blevet tid til at byde gæsterne udenfor under åben himmel til et lækkert grillet måltid. Hvad enten du har planer om en strand picnic, grill fest eller blot skal have inspiration til et veldækket sommerbord, så har vi fundet det bedste frem. Se med her!   

Char-Broil T-22G gasgrill

FØTEX
Pris 3.898,-

Lækker Char-Broil T-22G gasgrill med låg og front i sort-emaljeret stål med patenteret infrarødt grillsystem, der giver dig en række fordele, når du tryller ved grillen. Denne tilberedningsmetode er en enestående teknik, der giver det bedste tilberedningsresultat på en nem, hurtig og sikker måde.

Læs alt om Char-Broil T-22G gasgrillen her

Affordable luxury
by Caroline Fleming

Arnold Busck
299,95

WEBERS STORE AMERIKANSKE
GRILLKOGEBOG

Arnold Busck
299,95

Char-Broil
3 delt tangsæt

FØTEX
399,-

Book-baker
forklæde

Imerco home
799,95


Dækserviet

Imerco home
799,95

Sweet Baby Ray-s
Honey barbecue sovsbarbecue sovs

Føtex
39,95

Opskrifter til smagen af sommer

Har du kørt rundt i de samme opskrifter utallige gange, og leder efter ny inspiration til sommerdagene? Så se med her for Imerco Home har nøje udvalgt et par fremragende kogerbøger. Det har Føtex og Arnold Busck også – lige fra smagsfulde salater og hurtige fiskeretter til velduftende grillretter, gode supper og meget meget andet. Så velbekomme!   

Salattøsen

Arnold Busck
99,-

Louisas madplan

Imerco home
50,-

Mayers Salater året rundt

Føtex
199,-

Nyd naturens toner ude og inde

Gå efter smukke, lyse og minimalistiske farver eller inkorporer naturelementer såsom en træ-skammel eller lampe.

Det er oplagt med hængekøjer i haven og terressen, men vi har spottet ideen med at hænge den op i stuen. Det giver en skøn afslappet ’’boheme atmosfære’’ – fuldend stilen med en masse grønne planter. 

1. Søstrene grene lanterne 88,- 2. Imerco home cozy living tæppe 599,95  3. imerco home cozy living pude 449,95 4. imerco bitz flaske 99,95 8. føtex coroline fleming fra 29,- 5. søstrene grene hængekøje 147,- 6. søstrene grene lampe 68,80. imerco home bord 99,95 8. imerco home casa living picnic kurv 199,95

Back To Top