skip to Main Content
Ballerup Centret logo

3 TIMERS GRATIS PARKERING

Lav din egen Valentins temaaften

Lav din egen Valentins-temaaften

Kender du det? Nu skal du og din partner rigtig fejre kærligheden og gøre noget godt for forholdet. Så babysitter og bord til to er bestilt. Den står på kæresteaften på en lækker, romantisk, fin restaurant, så I slipper for at stå i køkkenet i timevis og skændes om opvasken bagefter. Tjeneren viser vej, menukortet ser indbydende ud, og dér sidder I så. Og har faktisk lidt svært ved at finde på noget at sige.

En tur i byen kan nemt blive en lidt opstyltet, kunstig situation, hvor forventningerne til hinanden er så tårnhøje, at man næsten kun kan blive skuffet. Og i virkeligheden savner I måske ‘bare’ at være jer selv. Så hvorfor ikke sende børnene ud af huset i stedet og skrue op for humoren, musikken og samhørigheden i jeres egne trygge rammer og gode selskab?

Sådan gør du

Overrask din elskede med en god middag eller lav maden sammen. Lad hele aftenen inspirere af den mad, som I vælger. Hvor vil I gerne ’rejse’ hen? Hvad drikker man der? Hvordan er der dækket op? Hvad har man på? Hvad hører man af musik? Og hvad danser man?

Står den f.eks. på italiensk, skal I måske have ternet dug og stearinlys på bordet. Og spille Uno efter desserten. Skal I have mexicansk, kan I måske finde et par kæmpe sombreroer og et par store sorte overskæg. Det er fjollet, men I er jo bare jer! Og ingen har nogensinde fået en dårligere aften af at starte med et godt grin.

(Udvalg af kogebøger ’fra forskellige steder i verden’ og evt. sjove spil)

ARNOLD BUSCK
Det franske køkken

Nu er tiden imidlertid igen moden til at sætte pris på det franske køkken. Og hvem kunne være bedre til at dele sin kærlighed til fransk madlavning end den franske kok Michel Roux, der i imponerende 30 år har opretholdt hele 3 Michelin-stjerner på sin hæderkronede restaurant The Waterside Inn. Bogens over 100 opskrifter – en sand udforskning af Frankrigs rigt varierede gastronomi, som har inspireret så mange andre køkkener verden over igennem århundreder.
299,95

ARNOLD BUSCK
Lidenskab, videnskab og sundhed

Da denne bog udkom i 2006 blev den udråbt af anmelderne som den definitive danske sushi-bibel, en bog af varig gastronomisk værdi og den mest facetterede, dybdeborende og vidtfavnende bog, der er skrevet om sushi. Bogen giver i en let tilgængelig form baggrunden for sushi. Den beskriver råvarerne, og hvordan de skal behandles. Den giver enkle anvisninger på, hvordan de forskellige former for sushi tilberedes, og hvordan de kan kombineres med tilbehør og andre retter.
299,95

ARNOLD BUSCK
Jamie i Italien

Jamie Oliver elsker Italien og italiensk mad. Han har rejst hele Italien igennem for at kunne skrive denne bog, og han har lokket opskrifter og tips ud af nonna’erne (bedstemødrene), som er de helt centrale personer i familien, når det gælder mad. Han har skabt over 130 opskrifter til hele året, alle med inspiration fra sine rejser rundt i Italien. I bogen får du alt fra enkle antipasti og nemme pastaretter, til vidunderlig simremad, fantastiske salater og guddommelige desserter.
299,95

ARNOLD BUSCK
Easy Thai kogebog

Thai fiskekager, sur-stærk rejesuppe, dampede muslinger med citrongræs og basilikum, lynstegt kylling med cashewnødder, and i grøn karry – hvis du har appetit på de retter og på selv at kunne lave dem, så er denne kogebog lige noget for dig. Du bliver trin for trin ført frem til at kunne kreere lækker og ægte thai mad. I alle opskrifter angives klart og tydeligt rækkefølgen og fremgangsmåderne, så du hurtigt kommer til at mestre dette fristende og eksotiske køkken.
129,95

ARNOLD BUSCK
Easy Indisk kogebog

Ægte indisk mad, der er let at lave. Over 70 autentiske opskrifter, der får tænderne til at løbe i vand, forklares trin-for-trin. Tydelige forklaringer på indiske ingredienser og teknikker. 12 menu-planer, der viser, hvordan du kan sætte retterne sammen; fra en enkel frokost for to til en festmiddag for otte. Praktisk spiralryg, så bogen kan ligge på køkkenbordet.
129,95

Drinks til Valentinsdag

En smuk og velsmagende drink er perfekt til at få skuldrene ned og stemningen op. Det gælder når man er mange, men også når man bare er to. Forkæl dig selv og din elskede med cocktails, som er kræset lidt ekstra for og som sætter kulør på jeres romantiske aften.

ARNOLD BUSCK
Bartenderens Cocktails
269,95

Med Bartenderens cocktails byder de to kyndige bartendere Nicklas Jørgensen og Jeppe Nothlev velkommen indenfor, i en vidunderlig verden af cocktails, bartending og spiritusnørderi.

Her finder man opskrifterne på alle de klassiske cocktails; fra den notoriske Margarita til Old Fashioned, Whiskey Sour, Sidecar, Daiquiri og Mojito. Men de to bartendere løfter også sløret for de bedste af deres egne nye cocktails, hvoraf en del har nordisk inspiration, og flere har vundet priser både herhjemme og i udlandet med navne som Summertime Madness, Evergreen Sour og Sweet Effort.

Skål for kærligheden

Hos Imerco, Imerco home og Køkken & hjem finder du alt hvad du skal bruge til at imponere din elskede med en forførende drink.

IMERCO
Hav isterningerne klar i en Casa isspand, så dine gæster selv kan dosere mængden af isterninger til deres cocktails. Casa isspand har låg og termoforing, så isterningerne holder længere. Både is-spand og is-tang er i rustfrit stål.
299,95

KØKKEN & HJEM
Ingen bar uden en shaker. Hos Køkken og Hjem finder du denne elegante cocktailshaker i rustfrit stål.
49 kr.

IMERCO HOME
Køl champagnen ned til en festlig aften med en Casa champagnespand. Champagnespanden i stål har et stilrent design og bærehåndtag, så du nemt kan transportere champagne eller vin.
399,95

IMERCO HOME
Byd på en fløjlsblød whisky eller en sød sherry med XO whiskyglas og karaffel fra Erik Bagger. Det klassiske diamantslebne design i blyfrit krystalglas er lige til hjemmebaren eller herreværelset, og giver din yndlingsspiritus en elegant præsentation.
2 stk. 299,95

IMERCO HOME
Byd på læskende lemonade eller en fristende sex on the beach i Erik Bagger XO longdrinkglas. Det klassiske diamantslebne design i blyfrit krystalglas gør alt fra perlende danskvand med citron til girls-night cocktails lidt mere eksklusive, så du kan sippe en sex on the beach med stil.
2 stk. 299,95

IMERCO
Undgå at fortynde din yndlingswhisky med isterninger og brug i stedet Casa whiskysten, når du vil nyde en kølig drink. Whiskystenene putter du bare i fryseren, indtil du skal bruge dem. Efter brug skyller du blot whiskystenene og putter dem tilbage i fryseren, så de er klar til brug igen.
99,95

Back To Top