skip to Main Content
Ballerup Centret logo

3 TIMERS GRATIS PARKERING

Kærligheds-overraskelser

Om det er Valentin eller bare en helt almindelig dag, er det jo altid givende og fantastisk at bringe smilet frem hos den du holder af. Det behøver ikke at kræve så meget af dig – sæt gang i kreativiteten og overrask din kæreste – vi prøver at hjælpe dig lidt på vej.

Romantisk gestus i ramme

Vælg det bedste billede af jer sammen f.eks. fra en rejse, koncert eller et andet dejligt øjeblik I har delt. Print billedet og vælg en fin ramme hos f.eks. PHOTOCARE, IMERCO HOME eller SØSTRENE GRENE. Så har du en personlig og romantisk gave og I bliver indrammet med et varigt minde.

Massageaften

De fleste nyder at slappe af og blive forkælet. Massage er afstressende, skaber intimitet og viser omsorg.

Fif til en vellykket massage
For at få din elskede ned i gear, kan du forslå et bad inden I starter. Sørg for at opvarme rummet. Sæt afslappende musik på. Vælg en velduftende olie eller fugtighedscreme. Duftlys og stearinlys sætter den rette stemning. Koncentrer dig og skru ned for snakketøjet 🙂 Sørg for at din elskede føler sig tryg og elsket.

BUDGET
HELSAM
55,95

MIDDEL
HELSAM
99 kr.

LUKSUS
APOTEKET
194,50

DUFT LYS
IMERCO HOME
99 kr.

Klassisk romantik

Blomster, chokolade og bobler  – helt klassisk og traditionelt – og holder bare. Send fx blomster til hendes arbejde, lad boblerne springe derhjemme i stuen eller der hvor I har mødt hinanden. Giv hinanden lidt ekstra tid. Vi elsker alle opmærksomhed fra dem vi elsker.

BUDGET
FØTEX
69 kr.

MIDDEL
FØTEX
109 kr.

LUKSUS
FØTEX
320 kr.

CHOKO
Hjerte-chokolade fra Sv. Michelsen
200 kr.
Chokolade dåse fra Sv. Michelsen
65 kr.

BOTANICA
 Binder buketter efter dine ønsker

Back To Top