skip to Main Content
Ballerup Centret logo

3 TIMERS GRATIS PARKERING

SÅDAN SKAL DU JULE

Skab masser af hygge og nærværende stemning med disse inspirerende og personlige forslag til hjemmet – hvad enten du er til ikonisk design, finurligt pynt eller gør-det-selv. Dæk bordet til festlige middage med klassisk julestel fra Royal Copenhagen, skej ud i smukt porcelæn fra Bjørn Wiinblad eller kast dig ud i dit eget dekorationsprojekt. Kun fantasien sætter grænser, når julen står for døren.

DIY – Lys i mørket

Gå i skoven og saml grankogler, put dem i glas sammen med lyskæder og skab ægte julehygge – du kan også putte en smule hø i bunden for at skabe ekstra hygge og evt. skjule batteriet fra lyskæderne.

DIY – Giv kagedåserne nyt liv

Brug de gamle kagedåser til at lave julestemning. Beklæd dem med fint jule-papir eller lad dem stå som de er. Bind evt. jule-garn rundt om, så du kan hænge dem på væggen.

DIY – personlig vinter-deco

Har vi ikke alle en kop eller to, der ikke passer til de andre, som vi bare ikke nænner at smide ud? Plant de fine vinter Hyacinter i de gamle kopper og skab små personlige vinterdekorationer i hjemmet.

Du kan købe dine Hyacintener hos Botanica Blomster.

DIY – DECO TIL JULEBORDET

Mmmh.. duften af gran – så er det vist jul. Placer gran i små glas med vand og lad fyrfadslys flyde på vandet ved julebordet.

søstrene grene – DIY kalenderlys

Brug søstrenes penne til lysdekorationer, og forvandl således almindelige stearin- og bloklys til små, yndefulde, personlige kunstværker eller til et adventslys, som Anna har gjort her. Hun ynder også at inkludere lysene, når hun sammensætter personlige værtsgaver. Husk, at De altid kan finde lys i et væld af farver og størrelser til Deres næste kreative projekt hos Søstrene Grene.

IMERCo HOME
Royal Copenhagen julestel

IMERCo HOME
Wiinblad jule porcelæn fra 120,-

IMERCo HOME
Stelton julepynt

IMERCo HOME
Georg Jensen juleklassikere

Jul i flying tiger copenhagen og søstrene grene

Det er svært ikke at fylde kurven, med al det fine sjove anderledes julepynt.
Og det er jo bestemt til at betale.

Flying tiger copenhagen

søstrene grene

 

Back To Top