skip to Main Content
Ballerup Centret logo

3 TIMERS GRATIS PARKERING

Skål for kærligheden

En smuk og velsmagende drink er perfekt til at få skuldrene ned og stemningen op. Det gælder når man er mange, men også når man bare er to. Forkæl dig selv og din elskede med cocktails, som er kræset lidt ekstra for og som sætter kulør på jeres romantiske aften.

ARNOLD BUSCK
Bartenderens Cocktails
269,95

En bog til alle, som gerne vil byde deres gæster velkommen, med en velsmagende og vellavet cocktail.

Med Bartenderens cocktails byder de to kyndige bartendere Nicklas Jørgensen og Jeppe Nothlev velkommen indenfor, i en vidunderlig verden af cocktails, bartending og spiritusnørderi.

Her finder man opskrifterne på alle de klassiske cocktails; fra den notoriske Margarita til Old Fashioned, Whiskey Sour, Sidecar, Daiquiri og Mojito. Men de to bartendere løfter også sløret for de bedste af deres egne nye cocktails, hvoraf en del har nordisk inspiration, og flere har vundet priser både herhjemme og i udlandet med navne som Summertime Madness, Evergreen Sour og Sweet Effort.

Bogen har en udførlig introduktion til bartenderens univers i form af glastyper og det gode, anvendelige udstyr, en gennemgang af forskellige teknikker samt et væld af tips og tricks. De to bartendere øser desuden ud af deres store viden om de forskellige typer spiritus – om oprindelse, klassifikation, smagssammensætning og ikke mindst hvilke cocktails, de forskellige typer kan indgå i.

Med denne bog kan man hurtigt få hjemmebaren op at køre og invitere på prisvindende cocktails hjemme i stuerne, så man kan imponere sine gæster med fantastiske cocktails. Sidst men ikke mindst bliver man udstyret med de bedste forudsætninger til at begå sig på enhver cocktailbar ude i byen. Bogen er blevet til i et samarbejde med Cocktail Studio.

Skål for kærligheden

Hos Imerco, Imerco home og Køkken & hjem finder du alt hvad du skal bruge til at imponere din elskede med en forførende drink.

IMERCO
Hav isterningerne klar i en Casa isspand, så dine gæster selv kan dosere mængden af isterninger til deres cocktails, når du har indbudt til en hyggelig aften. Casa isspand har låg og termoforing, så isterningerne holder længere. Isspanden kan indeholde op til 1,3 liter og der medfølger istang. Både isspand og istang er i rustfrit stål.
299,95

KØKKEN & HJEM
Ingen bar uden en shaker. Hos Køkken og Hjem finder du denne elegante cocktailshaker i rustfrit stål.
49 kr.

IMERCO HOME
Køl champagnen ned til en festlig aften med en Casa champagnespand. Champagnespanden i stål har et stilrent design og bærehåndtag, så du nemt kan transportere champagne eller vin. Materiale: stål. Bredde: 18,5 cm.
399,95

IMERCO HOME
Byd på en fløjlsblød whisky eller en sød sherry med XO whiskyglas og karaffel fra erik bagger a/s. Det klassiske diamantslebne design i blyfrit krystalglas er lige til hjemmebaren eller herreværelset, og giver din yndlingsspiritus en elegant præsentation. XO whiskyglassene kan indeholde 37 cl. og tåler opvaskemaskine på glasprogram. Materiale: krystalglas. Design: eb design team.
2 stk. 299,95

IMERCO HOME
Byd på læskende lemonade eller en fristende sex on the beach i erik bagger a/s XO longdrinkglas. Det klassiske diamantslebne design i blyfrit krystalglas gør alt fra perlende danskvand med citron til girls-night cocktails lidt mere eksklusive, så du kan sippe en sex on the beach med stil. XO longdrinkglas kan indeholde 39 cl. og tåler opvaskemaskine på glasprogram. Materiale: krystalglas. Design: eb design team.
2 stk. 299,95

IMERCO
Undgå at fortynde din yndlingswhisky med isterninger og brug i stedet Casa whiskysten, når du vil nyde en kølig drink. Whiskystenene putter du bare i fryseren, indtil du skal bruge dem. Efter brug skyller du blot whiskystenene og putter dem tilbage i fryseren, så de er klar til brug igen. Stenene måler 2 x 2 x 2 cm. Farve: grå. Materiale: poleret granit. Du får 9 whiskysten.
99,95

Back To Top