skip to Main Content
Ballerup Centret logo

3 TIMERS GRATIS PARKERING

SKØNNE DETALJER PÅ DAGEN

Nemt tip til en ’’retro’’ hestehale

En fin måde på at lave detaljer på, er ved at lave en hestehale med alt håret på nær en lille sektion i bunden – den skal bruges til at vikle rundt om hestehalen – se filmen og prøv selv

ACCESSORIES TIL DIT HÅR

Sæsonens musthave er spænder og klemmer til dit hår – en fin lille detalje.

model hår til konfirmation
model perler i håret

PERLEN OVER I'ET

Hermed er hemmeligheden givet videre. Der er ikke noget som skinnende perler, der kan få dit ansigt til at lyse op. Perler er perfekte til at skabe fine detaljer, så brug perler som blikfang, og lad dem understrege din femininitet.

perler

1. LAURA HÅRSPÆNDE 90,- 2. PILGRIM RING 299,- 3. H&M ØRERINGE 69,95 4. PILGRIM RING 299,- 5. PILGRIM ARMBÅND 299,- 6. PILGRIM ØRERINGE 349,- 7. LAURA HÅRSPÆNDE 100,- 8. PILGRIM RING 299,- 9. PILGRIM RING 299,- 10. PILGRIM ØRERINGE 199,- 11. PILGRIM ØRERINGE 249,- 12. PILGRIM ARMBÅND 249,- 13. PILGRIM HALSKÆDE 349,-

Klar til den store dag

Bestil tid hos frisøren til dit hår i god tid

HÅR
Skal dit hår være nyklippet og farven friskes op med reflekser så bestil tid i god tid,  så du er sikker på at få en tid der passer dig. Det er fint at få ordnet håret ca 1 – 2 uger før dagen, så håret kan falde til.

ANSIGTSBEHANDLING
Det er altid lækkert med en ansigtsbehandling så din hud er lækker og klar til din stort dag. Hos Frisør Pii får du en hudanalyse så behandlingen bliver skræddersyet til din hud. Derfor får du mest ud af behandlingen. Det er en god idé af få lavet ansigt behandlingen 2-3 uger inden dagen.

Priser og booking hos Frisør Pii HER

Frisør Pii Wellness
Frisør Pii Wellness
Frisør Pii Produkter
Frisør Pii Salon
Back To Top