skip to Main Content
Ballerup Centret logo

3 TIMERS GRATIS PARKERING

TOP 12 TRENDY GAVEIDEER TIL HAM

Juletiden handler om hygge og masser af forkælelse. Ved du ikke lige, hvad du skal give manden i dit liv så kig med her, for vi har samlet de kvalitetsrigeste brands fra fire af vores herrebutikker. Fra Hugo Boss og Emporio Armani til Lindbergh og Tiger of Sweden, er du sikker på at finde godt design for pengene. Er tøjudvalget for usikkert at gå efter, så er der inspirerende bud på klassiske urer fra Raymond Weil, Bulova og About Vintage.

tøjeksperten
Lindbergh jakke med foer 2.499,-

Størrelsen på ærmerne kan justeres med trykknapper. Jakken har hætte, der kan lukkes til foran for optimal beskyttelse mod regn og kulde og jakken er desuden vandafvisende. Jakkens foring er lavet med 90% dun.

Lindbergh er et svensk mærke fra 1996 – mærket bidrager til den grundlæggende garderobe såvel som det bæredygtige luksusudseende – det er tøj og tilbehør til dagens informerede mand.

BALLERUPGULD, SØLV OG URE
Raymond Weil 14.000,-

Herreur i rustfrit stål som skifter farver og materialer, hvilket fremhæver kontrasten til rosetonen PVD-plettering og er udstyret med et dobbelt-tryk sikkerhedssystem foldesnor.

Raymond Weil Genève er en schweizisk luksusurmager, der blev grundlagt i 1976 i Genève. Det er en familievirksomhed, der blev grundlagt af Raymond Weil, der leder virksomheden indtil sin pension i 2002.

tøjeksperten
wrangler jakke 1.100,-

Denimjakken – en ægte garderobeklassiker.

Siden 1947 har Wrangler været den ægte kilde til komfortable jeans og vestlige tøj. Wrangler-navnet står for holdbarhed, kvalitet og ægthed.

mr. møllbach
Hugo Boss jakke 3.199,95

Kvalitetsjakke fra BOSS Menswear, fyldt med en blanding af andedun og fjer, samt miljøvenlig vattering og letvægtskomfort. Denne lækre jakke er konstrueret i et teknisk stof med en vandafvisende finish og detaljeret.

Brandet blev grundlagt i 1924 af Hugo Boss, som oprindeligt producerede tøj til generelle formål. HUGO BOSS er en af ​​de førende brands i verden – karakteristisk design og diskret luksus.

MATAS
Emporio Armani you 30 ml 440,-

’’Stronger With You Intensely’’ fanger kærlighedens intense og dristige facetter.

Armani er et italiensk modetøjsfirma med hovedsæde i Milano. Deres hovedprodukt er designertøj, men de sælger kosmetik, ure og møbler bl.a. under mærkerne: Giorgio Armani, Armani Collezioni

marcus
Just Junkies 599,95

Skovmands skjorte i 40% uld med lynlås.

Just Junkies’ stil er afslappet, men med attitude og kant – det er råt og lige på. Designet er simpelt, men med detaljer der gør stor forskel. For at forsikre konsistent, høj kvalitet, er al Just Junkies’ produktion baseret i Europa – og på trods af den høje kvalitet, formår priserne at holdes retfærdige, så de kan være et brand alle kan identificere sig med.

plaza ure og smykker
About vintage 2.499,-

Stilrent herreur fra ABOUT VINTAGE udført i rustfristål. Uret har en mørkeblå skive med hvide viser og tydelig talmarkering samt datovisning. Der er kronograf, safir glas og en glat mærkebrun læderrem.

About Vintage laver ure i nordisk design med kvalitetsmaterialer og kvalitetsglas. De har nøje udvalgt deres farvenuancer og materialer, så du kan få et elegant design.

mr. møllbach
Tiger of sweden taske 2.499,95

Computertaske i læder.

Stor åben lomme foran med skjult magnetisk knaplukning. To åbne lommer på bagpanelet. Aftagelig pose indvendigt, praktisk at rejse med.

Passer til en 15” bærbar computer

Tiger of Sweden er et svensk tøjmærke. Mærket, der oprindeligt blot hed Tiger, blev grundlagt i 1903. Kendt for at skabe tøj baseret på høj kvalitet, håndværk og et moderne, men tidløst designudtryk.

marcus
Superdry jakke 899,95

En parkajakke med hætte og lynlås foran.  Indvendigt er jakken halvtrøje foret med et stort logo-print og en justerbar snor i taljen.

Superdry er et britisk mærke. Superdry kombinerer vintage Americana-styling med japansk inspireret grafik.

wagner
Bison jakke 1.999,-

Jakken har både høj krave og hætte for optimal beskyttelse mod regn og kulde. Jakken er lavet i et åndbart materiale, men er samtidig varm.

Bison er et specialmærke baseret på bisonen – en holdbar karakter, hvorfra der tages inspiration til brandets sjæl. Designet afslappet tøj af høj kvalitet, der er lavet til at holde.

BALLERUP  GULD, SØLV OG URE
Bulova herre ur 6.795,-

Fem-hånds kronograf i rustfrit stål kabinet, mørkegrå urskive, buet safirglas, skruetaske, armbånd i rustfrit stål med dobbeltpresning af lukning og vandmodstand til 30 meter.

Bulova er et amerikansk urmærke, der blev grundlagt i 1875 og ejes af det japanske konglomerat Citizen Watch Co.

wagner
Junk de Luxe 899,-

Lækker striktrøje fra Junk de Luxe, lavet i 100% uld, som gør trøjen blød og varm.

JUNK de LUXE – dansk populært brand fra 1986  Kendt for at kombinerer alsidigheden i streetwear med skræddersyet klæder.

Back To Top