Søstrene Grene

Se på kort
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00
Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
En vidunderlig verden af alt fra madvarer, interiør og malergrej
Nye varer hver uge
Gode fund, kreativ inspiration og ærlig ansvarlighed
Ambitiøs bæredygtighedsstrategi

Oplev søstrenes spændende univers

Gå på opdagelse i Søstrene Grenes stemningsfulde og omskiftelige labyrint af farver, former og dufte. Find spændende varer fra hele verden. Vores sortiment skifter hele tiden og vi har jævnligt nye temaer, så du ved aldrig præcis, hvad du opdager i butikkerne. Vi har altid nye skatte at finde.

Leder du efter små sjove gaver til enten voksne eller børn, er Søstrene Grene stedet at starte. Om det er pyntegenstande, papirvarer, legetøj, service, malergrej eller små spiselige specialiteter, kan du altid finde noget nyt og spændende til billige priser. Alle varer er smukt præsenteret i butikken – klar til at inspirere og vække begejstring.

Vi stiller altid høje krav til funktionalitet og kvalitet. En stor del af vores produkter er designet af vores eget hold af dygtige designere og findes derfor kun hos Søstrene Grene.

På Søstrene Grenes hjemmeside finder du en verden af spændende og kreative DIY-projekter, som vil bringe glæde både hos store og små. Tilmeld dig Søstrene Grenes YouTube-kanal og træd ind et videounivers af kreativitet og inspiration. Find opskrifter, tips og DIY-guides om alt fra sjov og original gaveindpakning til smukke quiltede tæpper.

Lignende butikker

Mr. Møllbach
Læs mere
Kop&Kande
Læs mere
Sportmaster
Læs mere