Synoptik

Se på kort
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00
Mandag: 10:00 - 19:00
Vi tager dit syn alvorligt
Vi foretager udvidede synsprøver for at kunne rådgive dig bedst muligt
Få skræddersyet brilleløsning i form af abonnement hos os
Det er altid muligt at få et gratis brilleeftersyn eller kontaktlinsetjek

Designerstel og moderigtige solbriller

Find tidens hotteste designerstel og moderigtige solbriller i vores store udvalg af kendte mærker og egne designs. Eller få de kontaktlinser, som passer til lige netop dine behov. Alle vores brilleglas, stel og linser er håndplukkede ud fra en målsætning om at give dig høj kvalitet til priser, der er til at betale.

Har du brug for ekspertvejledning, står vores specialister altid klar til at give gode råd og assistance. Vores autoriserede optikere arbejder alle hårdt for, at du altid får de bedste betingelser for et godt syn, mens vores brille-stylister yder personlig vejledning, så du er sikker på at få briller med hjem, der passer til dig.

Vi kan som den eneste optikerkæde i Danmark tilbyde en synsprøve og et kontaktlinsetjek, der er certificeret af Dansk Standard.

Vi har Danmarks største udvalg af kontaktlinser, der passer til en række forskellige øjentyper og behov. Tegner du et kontaktlinseabonnement, får du samtidig 25% rabat på briller og solbriller.

Køber du nye briller, får du vores bytteservice og gratis eftersyn med i købet.

Kig forbi og prøv nye solbriller, briller og kontaktlinser – eller kom ind og få en certificeret synsprøve, kontaktlinsetjek og et godt råd med på vejen.

Vi glæder os til at se dig i butikken.

TLF. 44 65 79 60
info@synoptik.dk

Lignende butikker

Louis Nielsen
Læs mere
Thiele Briller & Kontaktlinser
Læs mere