Oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

Hvor finder jeg toiletter / babylounge?

Der findes babylounge, toiletter og handicaptoiletter ved indgang C. Der findes også toiletter og handicaptoiletter på 1. sal ved biografen indgang B. Ved babyloungen findes ligeledes børnetoiletter.

Hvor finder jeg en hæveautomat / ATM?

 Du finder en Nordea hæveautomat ved indgang A og en ATM ved indgang G.

Hvor længe er der gratis parkering?

I Ballerup Centret er der 2 timers gratis parkering (ved registrering af handicapkøretøj får du 3 timers gratis parkering). Ved registrering i forbindelse med biografbesøg får du 5 timers gratis parkering. Afgiften refunderes ikke, hvis du ikke overholder reglerne på p-pladsen.

Ved spørgsmål til parkering eller p-afgift – hvem kan jeg kontakte?

Information vedr. parkering findes her. Ved spørgsmål om p-afgift skal henvendelsen rettes direkte til City Parkering system på www.mitcp.dk

Der har været et uheld - hvem kan jeg kontakte?

Henvend dig i den nærmeste butik, så kontakter de vagterne

Jeg har observeret en skade i centret – hvem kan jeg kontakte?

Henvend dig i den nærmeste butik, så kontakter de vagterne

Jeg har desværre haft en dårlig oplevelse i en butik – hvem kan jeg kontakte?

Mail til os på [email protected]. Skriv venligst i hvilken butik og hvad sagen drejede sig om. Skriv også hvornår episoden fandt sted.

Er det muligt at købe et gavekort til Ballerup Centret? Og hvor finder jeg info herom?

Ja – gavekort købes i Føtex kundeinformation eller her.

Er der en vagt i centret? Hvor kan jeg finde oplysning om sikkerhed/brandalarm?

Ja, der er vagter i centret. Ordensreglementet hænger ved alle indgange.

Der er brandmeldere i hele centeret. Ved udkald ”Der er en kritisk situation” bedes alle kunder gå til nærmeste udgang og afvente yderligere instrukser i højtalerne.

Jeg har glemt en ejendel i centret – hvor kan jeg afhente glemte sager?

 Hittegods afleveres i Føtex kundeservice. Det er også her, du skal spørge, hvis du selv har tabt noget.

Er der Wi-Fi i centret?

 Ja – der er gratis Wi-Fi i hele centeret.

Er der områder udenfor centret, hvor det er tilladt at ryge? Og gælder de samme regler for e-cigaretter?

Det er forbudt at ryge inde i Ballerup Centret. Der må godt ryges udenfor på Ballerup Centrets areal – dog ikke ved indgangene. Dette gælder også e-cigaretter.

Er det muligt at leje et butikslejemål til åbning af egen butik?

Ja, bestemt. Kontakt venligst leasing manager Steen Svanholm på [email protected]

Er det muligt at leje en fast parkeringsplads?

Arbejder du i Ballerup Centret, har du mulighed for at leje en ”personale parkeringsplads”.

Hvor finder jeg en pakkeboks i centret? Og hvilke pakkebokse er tilgængelige?

Der findes 2 pakkebokse i Ballerup Centret: Budbee ved indgang F og Instabox ved indgang D. 

Er der børnefoto i Ballerup Centret?

 Ja – du finder Børne-Foto tæt på indgang D og E.

Hvilken mailadresse kan jeg kontakte Ballerup Centret på?

Du kan skrive til [email protected]

Hvordan kommer jeg til Ballerup Centret med offentlig transport?

Ballerup Centret er placeret lige ved siden af Ballerup Station, hvortil der både går S-tog og mange forskellige busser. Ballerup Station ligger på Banegårdspladsen i Ballerup, hvor blandt andet buslinjerne 147, 157 og 216 samt S-toget stopper. Du kan også stå af på modsatte side af centret, på Baltorpvej, hvor flere busser gør holdt.

Hvordan kommer jeg til Ballerup Centret i bil?

Ballerup Centret ligger på hjørnet af Hold-An Vej og Baltorpvej. Hvis du kommer via motorvejen ring 4, skal du tage afkørsel 1 og drejer til venstre ad Ballerup Boulevard. Kommer du via Ballerup Byvej drejer du ned ad Hold-An Vej.

Hvordan produceres Ballerup Centrets tryksager?

Vi producerer tryksager på FSC certificeret papir, hvilket betyder, at papiret har en bæredygtig livscyklus.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser for Facebook
Gælder for konkurrencer på Centrets Facebook-side.

Sådan deltager du:
Spørgsmålet i Facebook-opslaget besvares i kommentarfeltet, der er direkte tilknyttet opslaget. Vi kontakter vinderen på Facebook i kommentartrådens svar-funktion og via Messenger, når vinderen er fundet og konkurrencen er slut. Her aftales det også, hvor og hvornår præmien kan afhentes.

Husk at præmien skal afhentes inden for tre uger. Hvis vinderen ikke har henvendt sig til centret inden for 3 uger efter, at vinderen er blevet kontaktet, frafalder præmien, og en ny vinder trækkes. Deltagelse i konkurrencen sker under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på Facebook. Præmien skal afhentes inden den deadline, der oplyses direkte til vinderen. Den afhentes på Centerkontoret eller den butik, der er omtalt i opslaget, og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen. Præmien kan ikke sendes.

Hvordan udtrækkes vinderen?
Vinderen vil blive tilfældigt trukket af et social media panel. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig. Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte på Facebook med yderligere information.

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Black Bird & Co. Ansatte i Black Bird & Co, og ansatte i centrets butikker/spisesteder har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen. Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på centrets officielle Facebook-side. Man skal være fyldt 18 år for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med Facebook. Facebook har intet ansvar for elementer i konkurrencen.

Konkurrencebetingelser for Instagram
Gælder for konkurrencer på centrets Instagram.

Sådan deltager du
Like Instagram-opslaget eller svar på spørgsmålet i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget. Vi kontakter vinderen på Instagram med en privatbesked, når vinderen er fundet og konkurrencen er slut. Her aftales det også, hvor og hvornår præmien kan afhentes. Husk at præmien skal afhentes 3 uger efter, at man er blevet kontaktet med en privatbesked. Hvis dette ikke overholdes, frafalder præmien, så en ny vinder kan trækkes. Deltagelse i konkurrencen sker under forudsætning af,
at retningslinjerne for brugen af Instagram overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på Instagram. Præmien skal afhentes inden den deadline, der oplyses direkte til vinderen. Den afhentes på Centerkontoret eller den butik, der er omtalt i opslaget, og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen. Præmien kan ikke sendes.

Hvordan udtrækkes vinderen?
Vinderen vil blive tilfældigt trukket af et social media panel. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig. Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte på Instagram med yderligere information. 

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Black Bird & Co. Ansatte i Black Bird & Co, og ansatte i centrets butikker/spisesteder og Black Bird & Co har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen. Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt. Nærværende regler
kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på centrets officielle Instagram-side. Man skal være fyldt 18 år for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med Instagram. Instagram har intet ansvar for elementer i konkurrencen.

Konkurrencebetingelser for TikTok
Gælder for konkurrencer på centrets TikTok.

Sådan deltager du
Like TikTok-opslaget eller svar på spørgsmålet i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget. Vi kontakter vinderen på TikTok med en privatbesked, når konkurrencen er slut, og vinderen er fundet. Her aftales det også, hvor og hvornår præmien kan afhentes. Husk at præmien skal afhentes 3 uger efter, at man er blevet kontaktet med en privatbesked. Hvis dette ikke overholdes, frafalder præmien, så en ny vinder kan trækkes. Deltagelse i konkurrencen sker under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af TikTok overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på TikTok. Præmien skal afhentes inden den deadline, der oplyses direkte til vinderen. Den afhentes på Centerkontoret eller den butik, der er omtalt i opslaget, og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen. Præmien kan ikke sendes.

Hvordan udtrækkes vinderen? 
Vinderen vil blive tilfældigt trukket af et social media panel. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig. Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte på TikTok med yderligere information.

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Black Bird & Co. Ansatte i Black Bird & Co, og ansatte i centrets butikker/spisesteder har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen. Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på centrets officielle TikTok-side. Man skal være fyldt 18 år for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med TikTok. TikTok har intet ansvar for elementer i konkurrencen.