Hent din pakke i Ballerup Centret

Postnord

Her er det muligt at sende og afhente pakker, købe frimærker og postlabels samt diverse kuverter, æsker osv. Pakkecentret ligger i forlængelse af føtex bageren. Det betyder, at du nu kan hente pakker i føtex, som er bestilt til direkte afhentning på posthuset. Alle posttilbud kan benyttes i føtex bagerens åbningstid kl. 8-21 alle dage.

Pakker bestilt til hjemadressen, der ikke kan afleveres, vil fortsat blive lagt til afhentning på det posthus, hvor du i dag er vant til at hente dine pakker.

Postnords pakkecenter er placeret i forlængelse af føtex bageren.

Instabox

Instabox er en fragttjeneste, hvorfra du kan hente og returnerer pakker, som du finder hos udvalgte webshops. Din pakke bliver som regel leveret i pakkeboksen samme dag, som du bestiller. 

Pakkeboksen kan benyttes i Ballerup Centrets åbningstid. 

Sådan fungerer Instabox

1. Vælg instabox, når du bestiller varer online

2. Du modtager en sms med tracking-link og pinkode

3. Hent din pakke nemt og hurtigt i instaboxen i Ballerup Centret, når det passer dig. Du skal ikke stå i kø ved et udleveringssted. 

Din pakke ligger i boksen i tre dage (helligdage regnes om halve dage). Efter tre dage hentes  pakken hjem på lageret, og du kan så inden for 10 dage bestille en ny levering til samme eller et andet skab, uden ekstra omkostninger. Instabox giver dig altid besked, dagen inden pakken hentes, og du kan altid kontakte Instabox, hvis du har særlige ønsker.

Returner uden problemer

1. Opret en returpakke via dit tracking-link eller med telefonnummer og pakke-ID

2. Du modtager en pinkode på sms, som du skal bruge til at åbne pakkeboksen og sætte pakken tilbage i instaboxen i Ballerup Centret. 

Instabox er placeret ved indgang D ved gågaden/p-taget. 

Budbee Box

Budbee Box er en smart og grøn leveringstjeneste hvor dine pakker leveres til din valgte Box på den grønneste måde. Du modtager en kode fra os, som du bruger til at åbne din Budbee Box, så du kan hente pakkerne lige når det passer dig!

Budbee Box er placeret ved indgang F ved Café 1104 og La Rustica.

Parkering

Vi tilbyder altid 2 timers gratis parkering. 5 timers gratis parkering når du skal i biografen.

Læs mere