Adventsgaver til ham

Find gode idéer til adventsgaver til ham 

Forkæl en mand, som står dig nær, med en adventskalender denne december. I Ballerup Centrets butikker kan du finde adventsgaver til ham, du holder af. Uanset om du leder efter en sjov eller personlig adventsgave, så kan du finde det hos os. Vi har nemlig noget for enhver, så du kan både finde gaver til din far, kæreste og bror. 

December måned er en særlig tid, som er fyldt med hyggelige traditioner og nærvær med familien. Mange af os pynter juletræ sammen, stiller risengrød på loftet til nissen og bager julesmåkager. Der er en grund til, at julen kaldes for hjerternes fest, og dagene op til jul er på mange måder lige så specielle som selve juleaften. 

Advent er også en stor del af juletraditionerne. Engang var advent en forberedelse til Jesus’ fødsel på juleaften, men i dag forbinder vi i højere grad de fire søndage op til jul med kvalitetstid og juleglæde. Adventsgaver er en nyere tilføjelse til traditionen, som kan glæde både store og små.

Giv tøj i adventsgave til ham 

De bedste adventsgaver kommer fra hjertet. Du kan vælge at give sjove gaver, som sætter et smil på læben af modtageren, eller du kan lede efter en brugbar og praktisk gave, som du ved, personen mangler. 

Besøg Ballerup Centrets gode herretøjsforretninger og få inspiration til gode gaver til en mand, du har kær. Vi har et godt udvalg af butikker, hvor du kan købe tøj til mænd i alle aldre og i mange prisklasser. Du kan få alt fra en flot skjorte til en afslappet T-shirt, for i vores butikker finder du noget for enhver smag. Uanset hvilket budget, du har, så kan du finde gode adventsgaver hos os. 

Forkæl ham med en oplevelse i adventsgave 

Hvis du gerne vil finde en anderledes adventsgave, så kan du forkæle kæresten eller din far med en dejlig middag eller en biograftur i Ballerup Centret. Vi har skønne restauranter og caféer, hvor du kan invitere en særlig person på alt fra lækker sushi og italienske retter til en varm kop kaffe og en friskbagt kage. I vores spisesteder har du lyst til at sidde og nyde din mad, for her finder du nemlig en dejlig atmosfære og venlig betjening. 

Du kan også bruge adventen i vores biograf, hvor du kan se de nyeste film på det store lærred. Når du oplever filmene i biografen, så får du den mest ideelle filmoplevelse. Og så kan det være en god måde at få kvalitetstid med din bror eller kæreste. I kan se helt sikkert finde en masse gode film, som I begge har lyst til at se.

Adventsgaver til ham der har alt

Det kan være svært at finde på gode adventsgaver. Især når det gælder ham, der ellers aldrig ønsker sig noget. Derfor er spiselige eller drikkelige gaver ofte en rigtig god løsning, hvis du leder efter små adventsgaver til en særlig mand i dit liv. Mange mænd elsker for eksempel et godt glas vin eller en kold øl, så du kan med fordel bruge velsmagende rødvin eller lækre specialøl som adventsgaver. 

Du kan både vælge at give forskellige gaver hver søndag, men du kan også holde dig til et tema. Hvis din far for eksempel elsker diverse vine, så kan du finde én vin for hver søndag i advent. Hvis du gerne vil gøre din adventsgave mere julet, så kan du også købe ingredienserne til gløgg og pakke dem ind. På den måde kan modtageren nyde sin søndag aften med et varmt glas af den krydrede drik. 

Kom ind i Ballerup Centret, og find de helt rigtige adventsgaver til en mand i dit liv. Vi glæder os til at se dig.

Læs også

Guide: Bryllupsgaver
Læs mere
Guide: Gaver til ham
Læs mere
Guide: Gaver til hende
Læs mere