Valentinsgaver

En lille gestus med stor betydning. Du behøver ikke overrække 100 langstilkede roser til din elskede for at vise din kærlighed. Oftest er det de små, men betænksomme gaver, der virkelig batter. Få inspiration til den helt rigtige kærlighedsgave her.

Til ham, der får dit hjerte til at flertakte

Skægolie - Rituals

Til den dejligste kvinde du kender

Hjerte vedhæng - Pilgrim

Forkæl din kæreste med en valentinsgave

Valentinsdag kan være noget særligt for mange par, da det er kærlighedens dag. Ønsker du også at vise din kæreste, hvor meget du sætter pris på ham eller hende? Så kan du finde en flot valentinsgave i Ballerup Centrets mange butikker. Her kan du opleve skønne gaveidéer til både mænd og kvinder, så du har de bedste muligheder for at finde den rette valentinsgave. 

Romantiske gaver til en kvinde du har kær

Hvis du leder efter en romantisk gave til kvinden i dit liv, så kan du med fordel besøge vores smykkeforretninger. Her kan du få smukke armbånd, halskæder, ringe og meget mere. Vi har også butikker med tøj til kvinder, hvor du kan forkæle din kæreste med lidt nyt til garderoben. Måske vil hun blive glad for en ny nederdel eller en varm striktrøje?

Du kan også forkæle hende med en velduftende parfume. Det er nemlig skønt at få en duft i gave, da det kan føles som en dejlig luksus i hverdagen. Tilføj eventuelt en frisk eller sød duft fra vores store udvalg af fantastiske parfumer. Måske har vi lige præcis din udkårnes favorit? 

Derudover er vores friske blomster stort set altid et hit hos kvinder, da mange elsker et farverigt bundt . Køb for eksempel en smuk buket røde roser. Din kæreste vil helt sikkert blive meget glad for den romantiske gestus. 

Forkæl din kæreste med en gave på valentinsdag  

Vil du give din kæreste en fin valentinsgave, så besøg vores butikker med smart herretøj. Du kan forkæle ham med en flot skjorte, eller lede efter et nyt ur i vores smykkeforretninger. Det kan være skønt at få gaver, som gør, at man føler sig flot og velklædt, så udforsk vores udvalg af gaveidéer til den modebevidste mand. 

Hvis du er romantisk anlagt, og du ønsker at give din mand en personlig valentinsgave, så invitér ham ud at spise i et af Ballerup Centrets hyggelige spisesteder. For mange er det nemlig skønt at slippe for madlavningen for en aften, hvor I bare kan koncentrere jer om at nyde hinandens selskab over en god middag. 

Efter middagen kan I fortsætte jeres date i vores biograf, hvor I kan nyde fantastiske film på det store lærred. Her afspilles de nyeste produktioner, og I skal blot vælge hvilken film, I er i humør til. Er der noget bedre end at dele en skål popcorn i mørket med sin udkårne? 

Så kom forbi Ballerup Centret, og find en god valentinsgave til din kæreste. Vi glæder os til at se dig.

Andre gaveguides

Guide: Gaver til ham
Læs mere
Guide: Gaver til hende
Læs mere
To Gaveposer I Blå Og Gul Og Et Gavekort Med Grøn Baggrund
Guide: Firmagaver
Læs mere