Guide: Nytårsforsæt

Happy New Year Stavet Med Små Bogstavsbrikker På Lyserød Baggrund

Nytårsforsæt

Et nytårsforsæt er en mulighed for at skabe forandring eller ændre dårlig samvittighed til selvtillid. Uanset om dine ønskede forandringer handler om din fysiske eller mentale sundhed, kreative evner eller helt simpelt bare at skrive dagbog, kan du blive inspireret i Ballerup Centret. Besøg vores mange butikker og kickstart nytårsforsættet i dag.

Brug dit nytårsforsæt til at skabe forandring i hverdagen

Vi siger det altid til os selv – næste år skal jeg være mere fokuseret, motionere mere og læse flere bøger. Et nytårsforsæt kan være en god idé til at kickstarte positive forandringer i dit liv, og i Ballerup Centret står vi altid klar til at hjælpe dig med at komme i gang efter nytår.

I vores mange butikker har du mulighed for at finde alle de ting, du har brug for. Hvis du gerne vil i gang med at motionere mere, kan du eksempelvis finde lækkert sportstøj og udstyr i vores butikker inden for sport og fritid. Hvis du alternativt gerne vil give dagbogsskrivning eller kalender et forsøg i det kommende år, har vi også et stort udvalg af butikker med kreative artikler.

Vælg det rette nytårsforsæt til dig

Det nye år er en perfekt tid til at sætte sig mål og forny sig selv. Når du vælger et nytårsforsæt, er det vigtigt at vælge noget, der passer til din personlighed, livsstil og interesser.

Nytårsforsæt behøver ikke at være store, livsændrende mål. Det kan også være en lille ting i hverdagen, du ønsker at ændre. Før du laver et nytårsforsæt, er det altid en god idé at afstemme dine forventninger med dig selv. 

Gode råd til at forblive motiveret i det nye år

De fleste nytårsforsæt er ofte velmente, og derfor kan de også blive en stor mundfuld, når det kommer til stykket. En god idé er at lave små, realistiske nytårsforsæt, så du får masser af succesoplevelser – og det er uanset om det handler om mindre sukker, træning eller fokus i skolen eller på arbejdspladsen.

Ved at fortælle om dit nytårsforsæt og dine tanker til dine venner eller din familie, kan de også være med til at opretholde din motivation og give dig energi i hverdagen. På den måde har du større mulighed for at opnå succes med dit nytårsforsæt.

Læs også

Guide: Frisk, frejdig, forår
Læs mere
Guide: Home sweet home
Læs mere
Guide: Forårets fester

Få inspiration til dit forårs-outfit

Læs mere