Føtex

Se på kort
Tirsdag: 07:00 - 21:00
Onsdag: 07:00 - 21:00
Torsdag: 07:00 - 21:00
Fredag: 07:00 - 21:00
Lørdag: 07:00 - 21:00
Søndag: 07:00 - 21:00
Mandag: 07:00 - 21:00
Vi opbygger tillid ved at opføre os ordentligt, ansvarligt og ærligt.
Vi brænder for at forbedre hverdagslivet for vores kunder og kolleger.
Vi omfavner forandring, tilpasser os hurtigt nye behov og holder aldrig op med at lære.
Vi griber mulighederne og tackler udfordringerne sammen.
Vi søger enkelthed og stræber efter at skabe produktive og effektive måder at arbejde på.

Et stort varieret udvalg af det hele

Hos Føtex er det vores mål, at den gode kvalitet skal være tilgængelig for alle i Danmark. Vi ser det som vores fornemste opgave, at tilbyde dig og din familie et stort og varieret udvalg af varer – hver dag! Vi er vilde med gode fødevarer, og jo flere vi kan tilbyde, jo bedre.

I Føtex vil vi gerne være bindeleddet mellem de gode producenter og alle, der går op i det de spiser. Vi har derfor et tæt samarbejde med nogle af de bedste fødevareproducenter, både i Danmark og internationalt. Vi har tæt kontakt med mange økologiske producenter og tilbyder en bred vifte af økologiske produkter, både kød, æg, grøntsager, kornprodukter og søde sager – alt sammen til glæde for dig og din familie.

Men den gode kvalitet er kun tilgængelig for alle, når den er til at betale. Derfor står vi i Føtex altid parat med stærke priser, store besparelser og et bredt udvalg i fødevarer, kolonial, tekstil, sko, isenkram, legetøj og radio/tv. I Føtex har vi desuden vores egen bager, delikatesse og slagter. Hos os finder du altid konkurrencedygtige priser på både basisvarer og specialiteter, og så har vi altid massere af stærke tilbud på god kvalitet – ofte efter sæson.

I posthuset hos Føtex kan du hente og sende pakker og breve samt købe frimærker og pakkelabels i hele butikkens åbningstid, alle ugens dage fra kl. 8.00-21.00. Du kan betale regninger på hverdage fra kl. 11.00-17.00 og om lørdagen fra kl. 10.00-13.00.

Lignende butikker